Jedan proizvod za manje siromaštvo – MISTO DOBROTE


Featured image for “Jedan proizvod za manje siromaštvo – MISTO DOBROTE”

MISTO DOBROTE, Kačićev trg 11, mjesto za donaciju hrane i higijene potrebitima , od 0 do 24 h, 099 48 49 100 #mistodobrote #razredheroja #mividimoljude #itimozesbitiherojnas

PROLISTAJ – INFO LETAK

U srcu Makarske, se rodilo ‘MISTO DOBROTE’ – prostor gdje solidarnost postaje djelo, a darivanje postaje način života. Ovaj poseban kutak odražava zajedništvo zajednice, posvećeno darivanju radosti onima kojima je najpotrebnije, a nalazi se u Božićnom gradu na Kačićevom trgu u Makarskoj.

Solidarnost je temeljna vrijednost koja povezuje ljude u ovom projektu. Kroz nesebičnu podršku i suradnju, ujedinjujemo se kako bi pružili pomoć siromašnima na Makarskoj rivijeri. ‘MISTO DOBROTE‘ postaje središnje mjesto gdje se skupljaju hrana i higijenske potrepštine, osiguravajući da nitko ne ostane nezamijećen u svojim potrebama tijekom cijele godine.

Ovaj hvale vrijedan napor ne samo da donosi materijalnu pomoć, već i širi radost u obiteljske domove potrebitih osoba. Darivanje je izvor sreće, potičući pozitivnu atmosferu i potvrđujući da zajedništvo ima moć transformirati živote kao i 2022. , kada su naši srednjoškolci učinili mnoge obitelji sretnima.

MISTO DOBROTE kao identiteta Grada. INFO LETAK možete preuzeti OVDJE i podijeliti ga sa prijateljima

U konačnici, postaje živi dokaz da mala djela ljubaznosti i pomoći mogu imati veliki utjecaj na zajednicu. Solidarnost, darivanje, pomoć siromašnima, radost u obiteljskom domu i zajedništvo u Makarskoj postaju neodvojivi dijelovi ove priče, čineći je inspirativnom za sve nas.”