Biokugle – Molba za donacijom gajbi/kašeta


9 ožujka, 2020
 / 
Featured image for “Biokugle – Molba za donacijom gajbi/kašeta”

Bliži se početak jednog novog eko projekta “Dobar dan za biokugle” i jedva čekamo da naši sedmaši u osnovnim školama nauče nešto novo i daju svoj doprinos u pomoći podmorju. Želimo vas upoznati o čemu se radi i pozvati vas da nam pomognete u ostvarivanju ovog važnog cilja.

Polako i vrijedno skupljamo drvene gajbe/kašete koje će nam biti potrebne za realizaciju cijelog projekta na Makarskom primorju, u čak 7 škola. Za ostvarenje našeg cilja trebamo oko 400 komada gajbi, a za sada imamo samo 15.

Hvala Konzumu, tetama na Pjaci i Kaufland Hrvatska koji su prepoznali važnost našeg projekta i podržali donirajući jednu po jednu gajbu. Njihova podrška nam puno znači, ali kako bismo skupili potrebni broj u narednih mjesec dana, trebamo i vašu malu pomoć.

Ako uočite, vidite ili znate za bilo koga tko ima višak drvenih gajbi/kašeta koje više ne treba ili se želi riješiti, ili ako znate gdje bismo mogli pitati za donaciju, molimo vas da nam javite. Svaka mala donacija gajbi znači puno za nas i za uspješnu provedbu projekta.

Vaša pomoć može biti ključna u ostvarivanju našeg cilja čišćenja podmorja i zaštite morskog ekosustava. Skupljanje ovog broja gajbi može biti izazovno, ali vjerujemo da zajedno možemo postići velike stvari za našu zajednicu i okoliš.

Hvala vam unaprijed na svakom trudu da podijelite ovu poruku i pomognete nam pronaći što više gajbi. Vaša podrška omogućit će našim sedmašima da sudjeluju u ovom hvalevrijednom projektu i daju svoj doprinos u čuvanju naše prekrasne prirode.

Zajedno možemo učiniti razliku i činiti svijet boljim mjestom za sve nas. Hvala vam što ste dio ove misije i što nas podržavate u ostvarivanju naših ekoloških ciljeva!