Biokugle – OŠ Stjepana Ivičevića Makarska


27 travnja, 2022
 / 
Featured image for “Biokugle – OŠ Stjepana Ivičevića Makarska”

Dobar dan za Biokugle” – OŠ Stjepana Ivičevića Makarska.

Hvala vam što ste s toliko srca i predanosti sudjelovali u realizaciji projekta “Dobar dan za Biokugle” – bioremedijacija morskog tla u OŠ Stjepana Ivičevića. Ovo je još jedan dokaz koliko zajednički trud i suradnja mogu postići u očuvanju našeg okoliša.

Posebna zahvalnost ide ravnateljici i pedagogici OŠ Stjepana Ivičevića, čija podrška i poticajnost omogućuju da ovakvi važni projekti zažive i ostvare svoju svrhu. Njihova predanost obrazovanju i brizi za okoliš izvor su inspiracije za sve učenike i djelatnike škole.

Hvala i svim nastavnicima koji su uložili trud i vrijeme u educiranje učenika o bioremedijaciji morskog tla i važnosti čišćenja morskog okoliša. Njihova uloga u podizanju svijesti mladih o očuvanju okoliša neizmjerno je važna za budućnost našeg planeta.

Poseban pozdrav i zahvalnost upućeni su učenicima 7a i 7b razreda, koji su svojim aktivnim sudjelovanjem doprinijeli ovom hvalevrijednom projektu. Vaša znatiželja, entuzijazam i želja da sudjelujete u čišćenju morskog tla bioremedijacijom iznimno su pohvalni i pokazuju koliko ste svjesni važnosti brige o okolišu.

Srdačno hvala i volonterima Peri, Anti, Asmiru i Moniki koji su svojim trudom i angažmanom olakšali učenicima ukrcaj i transport biokugli. Vaša podrška i sudjelovanje u ovom projektu doprinose postizanju pozitivnih promjena u morskom okolišu.

Edukacija volontera o bioremedijaciji morskog tla i djelovanju Biokugli svjedoči o važnosti educiranja šire javnosti o ovakvim ekološkim inicijativama. Vaša spremnost da se uključite u ovaj proces pokazuje koliko je važno raditi zajedno kako bismo zaštitili naša mora i okoliš od onečišćenja.

Svaka Biokugla koju ste učinili efektivnim mikroorganizmima ima svoju posebnu vrijednost u čišćenju morskog tla i očuvanju morskog ekosustava. Vaš doprinos ovom projektu zasigurno će ostaviti pozitivan trag i nadamo se da će potaknuti druge da slijede vaš primjer brige za okoliš.

Hvala vam svima još jednom što ste svojim sudjelovanjem učinili “Dobar dan za Biokugle” posebnim i nezaboravnim. Vaša dobrota i trud čine našu zajednicu i naš svijet ljepšim mjestom za život.

Više fotografija možete pogledati u našoj galeriji.