Biokugle – OŠ oca Petra Perice Makarska


22 listopada, 2020
 / 
Featured image for “Biokugle – OŠ oca Petra Perice Makarska”

Dobar dan za biokugle” – OŠ oca Petra Perice Makarska.

21.10. Srijeda – Zanimljiv dan za volontere, a posebno klinceze i klince iz škole oca Petra Perice (7. razreda), zajedno sa učiteljicama, koji su svojim dolaskom i sudjelovanjem uljepšali projekt “Dobar dan za biokugle” ✅.

Riječi ne mogu dovoljno opisati koliko smo zahvalni i dirnuti ovim predivnim činom. Ta nevjerojatna gesta i spremnost klinceza i klinaca da odvoje vrijeme iz svog školskog dana kako bi sudjelovali u ovoj akciji govore o njihovoj velikoj empatiji i osjećaju za zajednicu i okoliš.

Njihova srdačna podrška u projektu “Dobar dan za biokugle” je dokaz da su svjesni važnosti čuvanja prirode i okoliša, čak i u tako ranoj dobi. Njihova odlučnost da budu dio pozitivnih promjena u svojoj okolini inspirira nas sve.

Veliko hvala upućujemo tim malim, ali velikim srcima koja su svojom prisutnošću donijela radost i entuzijazam na teren. Njihova energija i sreća kojom su izrađivali Biokugle i sudjelovali u akciji neizmjerno su nas razveselili.

Također, zahvaljujemo i njihovim učiteljicama koje su prepoznale važnost ovakvih aktivnosti i potaknule ih da se uključe. Njihova podrška i vodstvo bili su od ključne važnosti u organizaciji i provedbi ove prekrasne akcije.

Kada vidimo toliko mladih duša kako su osjetljive na potrebu za očuvanjem našeg okoliša, to nam daje nadu za bolju budućnost. Svaka njihova Biokugla postala je simbol brige i ljubavi prema prirodi, a svaki osmijeh na njihovim licima podsjetnik je koliko je važno raditi zajedno kako bismo sačuvali naš planet za buduće generacije.

Hvala vam, dragi klinceze i klinci, što ste svojom prisutnošću i sudjelovanjem učinili ovaj “Dobar dan za biokugle” posebnim i nezaboravnim. Vi ste pravi uzor svima nama!

Više fotografija možete pogledati u našoj galeriji.