Biokugle – Gradac


4 lipnja, 2020
 / 
Featured image for “Biokugle – Gradac”

Nakon duge pripreme, napokon je došao trenutak kada smo krenuli s ovim velikim projektom. Osjećaj zadovoljstva i uzbuđenja ispunio je svakog od nas jer znamo koliko je ovo važan korak za našu zajednicu i okoliš.

Dana 04.06.2020., uz podršku volontera Volonterskog centra CK Makarska, krenuli smo u prekrasni Gradac. Ovo je bio početak našeg putovanja prema čišćem i zdravijem okolišu.

Zajedno s našim predanim volonterima, koji su srčano pristupili svakoj fazi pripreme i akcije, stvorili smo snažan tim koji je spreman učiniti pozitivne promjene. Svaka ruka koja je sudjelovala u ovoj akciji predstavlja zalog za bolju budućnost.

Naša misija nije završila s Gradcem – nastavljamo dalje! S ponosom najavljujemo da ćemo nastaviti provoditi ovaj vrijedan projekt u drugim mjestima, jer želimo doprinijeti čišćem i zdravijem okolišu za sve nas.

Hvala svima koji su se pridružili u ovoj prvoj akciji, jer vaša podrška bila je ključna za njezin uspjeh. Svaka sitnica koju smo učinili, svaka kuglica koju smo bacili, ima ogroman značaj za očuvanje našeg mora i okoliša.

Više fotografija možete pogledati u našoj galeriji.