Biokugle – Donacija


10 ožujka, 2020
 / 
Featured image for “Biokugle – Donacija”

Stvarno “Dobar dan za Biokugle“.

Zaista, ovo je jedan od onih nevjerojatnih trenutaka kada se “Dobar dan za Bio kugle” pretvorio u čaroliju zahvaljujući velikodušnom telefonskom pozivu od Apfela. Njihova podrška i sudjelovanje u projektu od velike su koristi za provedbu ovog projekta.

Riječi zahvale ne mogu dovoljno opisati koliko smo zahvalni Jeleni, koja se brinula o svakom detalju i donirala nam vrlo bitnu “stavku” koja je bila ključna za realizaciju projekta. Njezina iznimna potpora zaslužuje veliko hvala. Njena velikodušnost ne završava samo s ovim eko projektom, već se proteže i na druge projekte koje radimo.

Jelenina velikodušnost otišla je iznad i dalje od naših očekivanja. “Zatrpala” nas je kašetama/gajbama za projekt “Dobar dan za Biokugle“. Njena podrška nije samo materijalna, već i moralna, jer nas je inspirirala i ohrabrila da nastavimo s našim projektima u zajednici.

Njen nesebični doprinos ne samo da je omogućio uspješnu realizaciju ovog projekta, već je pokazao da dobrota i podrška pojedinaca mogu imati snažan utjecaj na pozitivne promjene u društvu.

Hvala ti, Jelena, što si nas osnažila i što si nas potaknula da nastavimo širiti ljubav prema okolišu i doprinositi dobrobiti cijele zajednice. Tvoja podrška nas je podsjetila koliko je važno biti dobar prema drugima i prema našem planetu. Zajedno, možemo stvoriti prekrasne promjene u svijetu!

Više fotografija možete pogledati u našoj galeriji.