Biokugle – OŠ dr. Franje Tuđmana Brela


9 rujna, 2021
 / 
Featured image for “Biokugle – OŠ dr. Franje Tuđmana Brela”

Dobri ljudi – Dobra djela – Dobra zajednica

Uistinu je divno vidjeti kako se dobrota i suradnja mogu spojiti u projektu Dobar dan za Biokugle. Veliko hvala ravnateljici osnovne škole dr. Franje Tuđmana Brela, gospođi Ivani Ravlič, na razumijevanju i suradnji.

Posebno hvala ide budućim članovima Interventnog tima – našim vrijednim volonterima. Njihova nesebična predanost ovom projektu nije zanemariva. Oni su, kao i uvijek do sada, odazvali se pozivu i upalili vozila te doputovali u Brela kako bi sve pripremili za naše dragocene osnovnoškolce. Njihova angažiranost i entuzijazam čine veliku razliku i čine nas ponosnima što smo dio iste zajednice.

Veliko hvala ide i učenicima 7. i 8. razreda, koji su svojim izvrsnim trudom i zanimanjem u potpunosti svladali pojmove o biokuglama i njihovoj važnosti za očuvanje morskog ekosustava. Njihova radoznalost i spremnost da nauče nešto novo su nadahnjujući. Zabavili su se dok su istovremeno pokazali iznimno odgovorno ponašanje prema prirodi.

Ovaj projekt ne samo da je educirao i potaknuo svijest o važnosti očuvanja mora i okoliša, već je i povezao ljude u zajednici koji prepoznaju važnost rada zajedno na dobrobit svih. Naše zajedničko nastojanje da se brinemo o okolišu, obrazujemo se i djelujemo u skladu s tim, osnažuje nas kao pojedince i zajednicu u cjelini.

Neka ova iskra dobročinstva, suradnje i pozitivnog djelovanja nastavi obasjavati našu zajednicu. Još jednom, hvala svima koji su sudjelovali u ovom hvalevrijednom projektu “Dobar dan za Biokugle“!

Više fotografija možete pogledati u našoj galeriji.