Čep za lijek, lijek za čep – 20 JUMBO vreće za 4 obitelji


Featured image for “Čep za lijek, lijek za čep – 20 JUMBO vreće za 4 obitelji”

Eko-humanitarna priča se nastavlja! Nakon što smo u proteklom razdoblju prikupili 20 JUMBO vreća , u prosjeku težine oko 500 kg po vreći, vesele nas svakodnevni upiti “kada će spremnici nazad, na svoja mjesta”? Uskoro ….

Fotogalerija

Sretni, umorni ali ponosni na sve sudionike ove velike eko-humanitarne akcije : odgajateljice dječjih vrtići, nastavnike, profesore, učenice, učenike osnovne i srednje škole, obrte TC Sv. Nikola , mame, tate, djecu koja te čepove donose u spremnike, volonterke i volontere koji to prazne i pripremaju za transport na pravu adresu.

Reels

Veliko HVALA Hrvatskom Crvenom križu koji se osigurao prijevoz u dva navrata prema Čakovcu te tako omogućio da ovaj projekt krene dalje u provođenje, HVALA obrtu za cestovni prijevoz robe i iskope “Maja”, koji je kamion sa kranom stavio na raspolaganje za ovu eko-humanitarnu priču koja je za rezultat imala to da smo osigurali sredstva za plaćanje terapije i skupih lijekova obiteljima djece oboljelih od leukemije i limfoma , kojima je nažalost ta pomoć potrebna.

Youtube

Ova kilaža od 20 JUMBO vreća će biti od pomoći za 4 obitelji tijekom cijele 2024 godine – HVALA Vam

TikTok