Škola plivanja – završen drugi ciklus Škole plivanja


21 kolovoza, 2021
 / 
Featured image for “Škola plivanja – završen drugi ciklus Škole plivanja”

Uspješno je završio drugi ciklus Škole plivanja

Ovog ljeta našu obuku za neplivače je prošlo 40 djece, a imali smo i grupu korektivnog plivanja za djecu sa problemom kralježnice – posture, tako da je u našem programu sudjelovalo ukupno 50 djece, koju je za našu organizaciju vodio dušom, srcem i ogromnim znanjem naš prof. Matko Milunović.

Kao Organizacija smo jako zadovoljni jer smo ispunili naš cilj, a to je učiniti našu djecu sigurnima u vodenom okruženju što je glavni motivator organiziranja obuke za neplivače u sklopu projekta Sigurnost na vodi Hrvatskog Crvenog križa.

Ove godine, Crveni križ Splitsko-dalmatinske županije, na čelu sa ravnateljem g. Joškom Metličićem, je subvencionirao naše aktivnosti, na čemu im ovim putem posebno zahvaljujemo, jer smo na taj način i ovog puta izveli cjelokupni program potpuno besplatno za svu našu djecu.

Rad na povečanju sigurnosti djece će i dalje biti u fokusu Organizacije, a na tom putu će se uključiti i naš grad:

Kao i na završetku prvog ciklusa, tako i danas na kraju drugog pridružio nam se makarski gradonačelnik g. Zoran Paunović, koji je koji je prepoznao i pohvalio rad Crvenog križa, te obećao jače uključenje grada po pitanju povećanja sigurnosti kako naše djece tako i svih kupaća na makarskoj plaži.