COR – NE OTVARAJ ČLANAK nije virus !


9 lipnja, 2023
 / 
Featured image for “COR – NE OTVARAJ ČLANAK nije virus !”

60 djelatnika odgojno obrazovnih ustanova od Brela do Gradca su prošli edukaciju COR – Pružanje prve pomoći i susretali se sa raznim izazovima. U kratkom osvrtu donosimo sve o tim POBJEDNICIMA koji su izašli iz zone komfora i krenuli u novi izazov putovanja u nepoznatog – edukaciju Prve pomoći gdje medicina svake godine donosi novosti s ciljem – očuvanja dječjih života u slučaju opasnosti.

Samo za HRABRE i ODVAŽNE donosimo pitanja i odgovore na pitanja o Prvoj pomoći :

  1. set pitanjaRIJEŠENJA
  2. set pitanjaRIJEŠENJA
  3. set pitanjaRIJEŠENJA
  4. set pitanjaRIJEŠENJA

Kroz cijelu FOTO GALERIJU može se vidjeti koliko su djelatnici pokazali poštovanje prema članicama i članovima Interventnog tima Prva pomoć koji su odvojili preko 34 dana VOLONTIRANJ kako bi naša djeca bila sigurnija.

Na Youtube kanalu naročito , SHORTS videa , su sve snimke koje uživo dočaravaju kakve su to pripreme bile da bi simulacija bila što realnija. Hvala Vatrogascima na asistenciji , kućnim meštrima koji su pazili na protupožarne alarme, djeci koja su asistirala , al VIDEO govori za SEBE – Klikni pretplati se na naš kanal, doniraj i tako budi dio bitan za našu djecu.

Instagram je samo za mlade – INSTAGRAM

Kako bi sve to približili našoj najmlađoj djeci , za njih je posebno kreiran “njihov TIK TOK kanal” – koji kroz humorističnu priči i vide približava ozbiljnost situacije – TIK TOK

I za kraj, ukoliko želite pomoći našoj ekipi INTERVENTNOG tima da nastavi dalje istim tempom u edukacijama, pomoćima i osiguranjima – uvijek možete pomoći DONACIJOM preko 2D coda baš za tu namjenu jer mividimoljude a članice i članovi Interventnog tima nisu plaćeni jer njihov poziv nema cijenu !