Interventni tim – Tjedno angažiramo 45 od 65 volontera u dvije smjene


4 travnja, 2020
 / 
Featured image for “Interventni tim – Tjedno angažiramo 45 od 65 volontera u dvije smjene”

VOLONTERSKI CENTAR : Iza nas je 10 dana svakodnevnog rada od 08:00 – 16:00h u dvije smjene….

Dostupni smo na dva broja mobitela : 0994849100 i 0994849101

Tjedno angažiramo 45 od 65 volontera koji su ostvarili 330 volonterskih sati i HVALA IM na tome . Mali mobilni timovi sa posebnim zadacima i SVOJIM VOZILIMA svakodnevno brinu da ručak, namirnice i lijekovi sigurno dođu na pravu i potrebnu adresu korisnika….

Preko 300 poziva , što dolaznih – što odlaznih, vrijedni volonteri su zabilježili i odradili kako bi svih , trenutnih , 88 korisnika – dobilo potrebnu i sigurnu pomoć….

HVALA našim prvim DONATORIMA – Ravnateljima srednjih škola Slavku Gudelju i Momiru Sumiću, Mariji Ivanković – Ruke, pekari Lipo i friško, Ivanu Skenderu – GRAFTING j.d.o.o , Konzumu, Apfelu , restoranu Peškara , HT – u , Branku Glavini – koji su nam pomogli da od 0 – 100 dođemo sa puno ljubavi, osmjeha, topline ali i obaveze prema najpotrebitijima ….

TAKOĐER HVALA onima koji su svoju pomoć u donacijama za potrebite ponudili te ćemo to realizirati u narednom razdoblju….

Mogli bi još pisati , ali bit će vremena za to kada zajedno POBJEDIMO u ovoj utakmici

I za kraj ovog posta – HVALA VOLONTERIMA CK MAKARSKA u VOLONTERSKOM CENTRU koji su svoje – vrijeme, novac, zdravlje, vozila, znanje, telefone stavili skromno, ponizno , bezrezervno i nesebično na raspolaganje najpotrebitijima u ovoj situaciji kako bi im olakšali ovo teško razdoblje u njihovim životima…..