Interventni tim – timska i pojedinačna nagrada za Volonterski doprinos 2021


17 kolovoza, 2022
 / 
Featured image for “Interventni tim – timska i pojedinačna nagrada za  Volonterski doprinos 2021”

PONOS – je emocija ili osjećaj velikoga zadovoljstva. Proizlazi iz spoznaje, da se učinilo ili sudjelovalo u nečem posebnom i spada u osnovne emocije koje su prirođene i ne nastaju kroz odgoj.

2021. g – 71 volonterki i volontera , 5 900 sati, 16 akcija i to redom : Odlazak u Banovinu i istovremeno sakupljanje humanitarne pomoci u Srednjoj školi, provođenje organiziraniranog cijepljenja u Splitu i Makarskoj , eko akcija Biokugli u Podgori sa osnovnom školom, vježba Evakuacije i spašavanja u Srednjoj školi, online radionice u OŠ Brela, vođenje prenočišta za osobe sa sumnjom na COVID , humanitarna akcija za Petrinju – namještaj iz hotela Dalmacija, ASAR 2021-3 sudjelovanje u nacionalnoj vježbi, radionice u osnovnoj i srednjoj školi – Razred za obitelj te sitne “male akcije” koje su navlačile osmjeh starima i nemoćnima.

FOTOGALERIJA

Međutim volonteri i volontiranje nisu brojke, to su LJUDI, emocije, DOGAĐAJI, pomaganje, DRUŽENJE, prijateljstva i ljubavi. Zato je ovo priznanje za volonterski doprinos Jure Rašića te Volonterskog tima , drugu godinu za redom , pokazatelje kvalitetnog rada SVIH NAS.

HVALA VAM od srca što ste prije svega ljudi, ekipa, sa svim svojim monadama, berekinadama, osmjesima, ljutnom, žuganjima, voljom i željom za napredovanjem i zajedničkim odrastanjem za bolje sutra jer mividimoljude.