Interventni tim – Međunarodna suradnja sa Višom strukovnom školom socijalnog obrazovanja iz Češke


28 rujna, 2021
 / 
Featured image for “Interventni tim – Međunarodna suradnja sa Višom strukovnom školom socijalnog obrazovanja iz Češke”

Viša strukovna škola socijalnog obrazovanja iz Češke, grada Ostrave sa volonterima Volonterskog centra CK Makarska u akciji čišćenja platoa u Splitu – plaža Žnjan.

– Hvala svima na još jednoj predivnoj akciji u sklopu aktivnosti “aktivizam u lokalnoj zajednici-mladi u fokusu”. 50-ak članova i roditelja te gosti iz GDCK Makarska i GDCK Solina sa gostima iz Češke njih 30, čistilo je plažu Žnjan u sklopu akcije Coca Cole, Jutarnjeg lista “Od izvora do mora”.

Skupljeno je 4 kubika smeća, plastike, papira, željeza i ostalog otpada. Do nove akcije veliki pozdrav – kratko će Igor Spetić ; koordinator akcije ispred odreda izviđača pomoraca Posejdon .

FOTOALBUM

Nas veseli što su prijatelji iz Češke prepoznali rad GDCK Makarska te bili oduševljeni današnjom akcijom i cjelokupnom organizacijom. Ponudivši suradnju na višim obrazovnim i lokalnim razinama samo su nam pokazali da se rad sa prepoznaje i van granica.

HVALA Luciji i Peri koji su uspijeli pronaći vremena na današnji radni dan te vodili skupine volontera u akciji čišćenja.

HVALA profesoricama – mgr. Michaela Holanova i ing. Eva Zatopkova na svemu, od emaila do zahvale, te ideja za daljnju suradnj