Interventni tim – cijepljenje u Makarskom Domu zdravlja


10 srpnja, 2021
 / 
Featured image for “Interventni tim – cijepljenje u Makarskom Domu zdravlja”

POZIV : Epidemiološka služba Makarske ispostave NZJZ poziva SVE građane da OVE SUBOTE 10. srpnja ????, dođu na cijepljenje. ????

Cijepljenje će se održati :

MjesTO : u prostorijama Epidemiološke službe u ???? Domu zdravlja – istočni ulaz / školski dispanzer ( ispod Hitne medicinske pomoći) /

VrijeME : od 9:00 do 14:00 sati

Građani sa sobom trebaju ponijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu te potvrdu o cijepljenju ukoliko je druga doza u pitanju.

Detaljnije informacije možete dobiti i na brojeve 612716 i 091 151 2013.

ZAVRŠETAK : Iza nas je , možda i najzahtjevnija akcija masovnog cijepljenja, kroz koju se procijepilo 350 osoba , što prvom, što drugom dozom, u organizaciji Epidemiološke službe Makarske ispostave NZJZ.

VOLONTERI Gaga, Ana, Ana, Erna, Vesna, Andrijana, Nikša i Mimo – HVALA VAM što se na današnji dan, 10.07, odvojili svoje vrijeme i uskladili poslove te pomogli da budemo – PONOSNI.

HVALA i VOLONTERIMA koji nisu mogli pomoći danas , a bili su uz nas – porukama i pozivima

HVALA – građanima Makarske rivijere koji prepoznaju trud volontera i nagrade ih osmjehom, toplom riječju i podrškom – jer nama je to sve ????, a HVALA i onima koji vrijeđanjem, omalovažavanjem i grubim riječima prema volonterkama i volonterima, samo pokazuju svoje pravo lice, osobnost i kućni odgoj jer na kraju današnjeg 6 satnog volontiranja i dalje nosimo osmjeh ispod maske . HVALA Vam na tome